Den nye grønne bydel, Holbæk Have, spirer frem. Til sommer flytter de første beboere ind i Lupin Hus, som allerede kan melde alt udlejet. Og i denne uge bød bydelen på dobbeltrejsegilde på 80 lejligheder i Kløver Hus og 24 rækkehuse i Valmue Rækkerne

Forårssolen stod højt over Holbæks nye, grønne bydel, da projektudvikler FB Gruppen A/S sammen med håndværkere og samarbejdspartnere kunne fejre bydelens andet rejsegilde – som grundet Covid-19 var et dobbelt rejsegilde for både Kløver Hus og Valmue Rækkerne.

Rejsegildet kommer i kølvandet på udlejningsstarten på Lupin Hus, der kan byde velkommen til de første beboere den 1. juli i år. Og interessen for boligerne kan mærkes:

  • Interessen for Holbæk Have er stor. For godt tre uger siden startede vi udlejning af Lupin Hus, to dage efter var alt reserveret, og i dag har vi underskrevet den sidste lejekontrakt, fortæller adm. direktør i FB Gruppen A/S, Hans-Bo Hyldig og fortsætter:
  • Lejerne er folk, som bor i lokalområdet i dag. Vi er derfor superglade for den modtagelse, vi har fået i Holbæk – og ikke mindst den store bevågenhed, naboer og andre interesserede har i projektet.

I tråd med kommunens ambition

På talerstolen ved onsdagens rejsegilde var også Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen (S), som har fulgt udviklingen af Holbæk Have på tæt hånd.

  • Holbæk Have kommer til at give nogle fantastiske muligheder og blive et fantastisk boligområde, som kan tiltrække en masse forskellige mennesker. Og på mange måder passer det godt ind i den vision, vi har for Holbæk. Det skal være et sted, hvor det er godt at leve – uanset hvor man er i livet, forklarer hun og fortsætter:
  • For at sikre det, er der brug for boliger som disse. Boliger, der er smukke at kigge på, dejlige at leve i og forskellige både i pris og størrelse. Det er der behov for, hvis vi skal skabe en attraktiv by.

FB Gruppen forventer at starte salg af rækkehusene i Valmue Rækkerne hen over foråret 2022, men udlejning af lejlighederne i Kløver Hus forventes at starte senere på året. Når bydelen er færdig om 10 år, vil den huse 1.000 boliger fordelt på både ejer- og lejeboliger med grønne arealer og fællesfaciliteter.

Relaterede nyheder