Vil du vide mere om Kløver Hus?
For mere information og reservation af bolig, kontakt salgschef Ann-Beth Senger på telefon 30 46 48 89 eller mail kloeverhus@fbgruppen.dk

Oplev den varme, hjemlige stemning i synergien mellem by og natur.

Når du befærder dig blandt Holbæks Haves grønne alléer og rekreative kiler, kan du i den sydlige ende opleve det smukke Kløver Hus tegnet af arkitektfirmaet Holscher Nordberg.

De 80 lyse og rummelige lejelejligheder i nordisk stil er opbygget i en C-form med 3-5 etager, hvilket skaber en hyggelig og social indre gårdhave. Her kan du møde dine naboer blandt grønne omgivelser, hvor der er godt med plads til både fælles ophold, spisning og legeplads.

Som det eneste boligområde i Holbæk opvarmes alle boliger i Holbæk Have, herunder Kløver hus, med fjernvarme.

Hjerteligt velkommen hjem til Kløver Hus!

Er du interesseret i Kløver Hus?

For mere information kontakt salgschef Ann-Beth Senger:

A-Z om Kløver Hus

Få indsigt i detaljer om Kløver Hus.

Se priser og plantegninger

Find din drømmebolig i Kløver Hus.

Funktionalitet og fællesskab

Du vil i Kløver Hus opleve, at der er blevet lagt vægt på fællesskab og funktionalitet. Alle lejlighederne har indgang gennem den fælles gårdhave, som skaber rammerne som socialt samlingspunkt.

Alle lejligheder er desuden designet med øje for optimale lysforhold, som gør boligerne lyse og indbydende – selv på en grå regnvejrsdag.

Enkelt og tidløst design

Lejlighederne er indrettet med fokus på hverdagens behov – og der er plads til, at I nemt kan sætte jeres personlige præg på boligen.

De enkle nordiske detaljer er gennemgående i hele boligen. Både køkken og bad er designet med stilrene hvide Svane-elementer, mens de store vinduespartier sikrer en lys og indbydende bolig. Alle boliger har herudover indbyggede skabe og er opført med termostatstyret gulvvarme med individuelle følere.

Situationsplan

Alle lejlighederne har min. én altan eller terrasse, som opfordrer til hygge eller afslapning. Du kan også nyde sommerens lune aftener i den fælles gårdhave sammen med familie og venner.

Arkitekturen

Kløver hus har en helt særlig sammensætning som et C, hvor boligkarréens to bygninger varierer og er i kontrast til hinandens udtryk, samtidig med at bebyggelsen fremstor harmonisk og som én samlet karré.

For at ære Holbæks særlige arkitektoniske historie som del af den 100 år gamle `Bedre Byggeskik´ periode er den store karré opført i gule tegl som det primære materiale. Derudover er den sydvestlige bygning opført i grå mursten.

De gennemgående detaljeringer på bygningerne er i grå nuancer for at skabe en elegant sammenhæng. Alle udadvendte facader har plantekasser, således at hængende ”haver” bliver en del af designet.

God rumdisponering og optimale lysforhold

Alle boliger har et veldisponeret køkken samt store opholdsrum orienteret mod lyset med store vinduespartier. Størstedelen af lejlighederne er således gennemlyste og skaber optimale og indbydende lysforhold. Hjørnelejlighederne er placeret strategisk, så de bliver oplyst fra to verdenshjørner. Hver bolig rummer desuden en attraktiv altan eller terrasse, hvor du kan nyde årstidens vejr og forunderlige farvespil med en god kop kaffe eller et glas vin.

Opvarmet med fjernvarme

For at sikre den grønne omstilling og samtidig sikre billige varmeregninger for beboerne rummer Holbæk Have kommunens første fjernvarmeanlæg. Alle boliger i Holbæk Have, herunder Kløver Hus, opvarmes derfor med fjernvarme.