Velkommen til Primula Hus

Velkommen til Primula Hus beliggende i smukke Holbæk Have – tæt på byen og omfavnet af naturen. Her finder du 103 nybyggede lejeboliger, der passer til enhver smag og behov. Uanset om du søger en hyggelig 2-værelses eller en rummelig 4-værelses lejlighed, har vi noget for dig. Med boligarealer fra 47 m² til 100 m² er der noget for enhver smag.

Er du interesseret i Primula Hus?

For mere information om kan du kontakte salgschef Ann-Beth Senger på tlf. 30 46 48 89 og mail holbaekhave@fbgruppen.dk.

Dit hjem med alt, du behøver

  • 103 lejelejligheder
  • Fordelt på 2, 3 og 4 værelser
  • Fra 47 m2 til 100 m2
  • Elevator fra kælder til kvist
  • Alle lejligheder har privat terrasse eller altan
  • Mulighed for leje af parkeringsplads i lukket P-kælder
  • Mulighed for at holde én hund eller én kat med udlejers skriftlige tilladelse

I det store grønne gårdrum kan du slappe af, mens børnene leger på legepladsen.

Vi ser frem til at byde nye beboere velkommen 1. november 2024.

Boligerne

Alle boligerne er indrettet med omtanke for hverdagens behov. Du får en entré, køkken/alrum, rummelige badeværelser, soveværelse(r) og adgang til enten privat altan eller terrasse.

Køkken og opholdsrum er orienteret mod dagslyset, hvilket sikre masser af naturligt lys gennem de store glaspartier og en følelse af rummelighed. Størstedelen af boligerne har syd- eller vestvendte terrasser eller altaner, hvor du kan nyde solrige dage og smukke aftener.

Uderummet i centrum

Gårdrummet i hjertet af ejendommen fungerer som et fælles, grønt ankomstrum, hvor beboerne dagligt mødes på vej ud og ind af deres boliger. Her er der plads til at nyde udendørs ophold, spise sammen og lege.

Få besked om nye boliger i Holbæk Have

Tilmeld dig Holbæk Haves interesseliste og få information direkte i din indbakke om udlejnings- eller salgsstart på kommende boliger i Holbæks nye grønne bydel.