For mere information

Kontakt salgschef Ann-Beth Senger på tlf. 30 46 48 89 eller på mail valmueraekkerne@fbgruppen.dk

Mærk byens stemning,
bo med naturen tæt på
og få et hjem i kompromisløs kvalitet. 

Velkommen til Valmue Rækkerne, hvor vi opfører i alt 10 et-plans rækkehuse og 14 to-plans rækkehuse med arealer mellem 96 og 126 m2.

Det klassiske rækkehus er en populær boligform for dem, som ønsker ro og luft omkring sig. Dem, som ikke ønsker det store vedligehold med hus og have. Og dem, som ikke vil gå på kompromis med den bynære beliggenhed.

Her er plads til seniorerne, som drømmer om et hyggeligt seniorliv – og de travle børnefamilier, der gerne vil have kammeraterne tæt på.

I Valmue Rækkerne er der plads til alle!

Er du interesseret i Valmue Rækkerne?

For mere information kontakt salgschef Ann-Beth Senger:

Se salgsbrochuren

Få mere information om Valmue Rækkerne i brochuren.

Se priser og plantegninger

Find din drømmebolig i Valmue Rækkerne.

Høj kvalitet og lækre materialer

Både inde og ude vil du opleve, at der i Valmue Rækkerne er lagt vægt på god kvalitet og lækre materialer.

Indenfor får du en optimal planløsning med gode lysforhold og smukke rammer, mens du i boligens for- og baghave får stemningen af din helt egen private oase.

Enkelt og tidløst design

Rækkehusene er indrettet med fokus på hverdagens behov – og der er plads til, at I nemt kan sætte jeres personlige præg på boligen.

De enkle nordiske detaljer er gennemgående i hele boligen. Både køkken og bad er stilrene hvide Svane-elementer, mens de store vinduespartier sikrer en lys og indbydende bolig.

Situationsplan

Både 1- og 2-plans rækkehusene har skønne udendørsarealer, som opfordrer til leg eller afslapning. Du kan også nyde sommerens lune aftener på terrassen sammen med familie og venner.

Arkitekturen

Valmue Rækkerne er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter A/S, som også står bag flere ejendomme på Grønttorvet i Valby – herunder det prisvindende Amaryllis Hus.

Den arkitektoniske stil drager inspiration fra den klassiske Bedre Byggeskik-bevægelse, der sætter fokus på at bygge enkelt, fornuftigt og i god kvalitet. Holbæk var arnested for bevægelsen. Derfor er indflydelsen også tydelig, når man går tur i byens villakvarterer.