Der er fart på udviklingen af boligområdet Holbæk Have. Onsdag var der rejsegilde for Nellike Hus – 59 familieboliger med 2-4 værelser.

Kun en måned efter sidste rejsegilde har der endnu en gang været rejsegilde i Holbæks nye, grønne bydel, Holbæk Have. Byggeriet af bydelens næste 59 lejligheder i Nellike Hus, kører nemlig fuldstændig efter planen, og forleden var der traditionen tro rejsegilde for at fejre håndværkernes indsats med besøg af Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen og bygningens kommende ejer, PKA.

Nellike Hus kommer til at rumme 59 familieboliger med 2-4 værelser.

Holbæk kan ranke ryggen

Nellike Hus bliver en del af de første 450 boliger i en ny grøn bydel, der sigter højt med fokus på grønne områder, fællesskaber og høj kvalitet i byggematerialer såvel som løsninger. De første beboere i områdets første byggeri Lupin Hus er allerede flyttet ind, og Nellike Hus bliver sjette færdige ejendom i bydelen. Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen, pointerede i sin tale, at bydelen er noget, som Holbæk kan ranke ryggen over.

  • Jeg er glad for at være tilbage i Holbæk Have. Det er en bydel, som Holbæk Kommune kan være stolte over, især når vi ser, hvor meget der sker lokalt. Holbæk Have er også det projekt, jeg er mest stolt over at have været med at sikre opførelsen af i min borgmestertid – navnlig på grund af kvaliteten i byggeriet. Det er byggeri i høj kvalitet, som jeg får lyst til at stoppe op og betragte, selvom jeg kommer fra en familie, der normalt ikke går meget op i arkitektur, sagde hun i sin tale ved rejsegildet.

Fredeligt sted at bo

Projektudvikler FB Gruppen A/S står bag udviklingen af Holbæk Have, og her med en vision om at skabe trygge boliger med grønne områder og lokale fællesskaber. Og netop ambitionerne om de trygge rammer var også det senior portfolio manager, Anders Ejsing, fra kommende ejer af byggeriet, pensionsselskabet PKA, lagde vægt på i sin tale.

  • Nellike Hus skal være omdrejningspunktet for et fredeligt og godt sted at bo med let adgang til byens mange tilbud og grønne områder. Hos PKA er vi overbeviste om, at Nellike Hus bliver til langsigtet gavn og glæde for PKA’s medlemmer, og vi vil gerne takke alle, men navnlig alle håndværkerne for at omsætte de gode tanker til virkelighed, sagde han.

Fejring af godt samarbejde

Det er tredje byggeri i Holbæk Have, som pensionsselskabet køber af projektudvikleren bag bydelen, FB Gruppen. Adm. direktør, Hans-Bo Hyldig fra i FB Gruppen, pointerede derfor også det vigtige ved det gode samarbejde mellem parterne.

  • Hos FB Gruppen lægger vi stor vægt på, at alle de ejendomme, vi udvikler, får seriøse ejere, der vil sikre lejerne ordentlige vilkår og bidrage til at skabe et trygt område bygget på respekt for hinanden. Derfor er vi også stolte over, at vi i dag fejrer rejsegilde for det tredje byggeri med vores gode samarbejdspartner PKA, pointerede adm. direktør Hans-Bo Hyldig, som også takkede Holbæk Kommune for deres arbejde for vækst og udvikling i byen, der sikrer de kommende lejere til bydelen.

1.000 boliger om 10 år

Holbæk Have forventes færdigudviklet om 10 år, hvor området vil huse 1.000 boliger fordelt på både ejer- og lejeboliger med grønne arealer, fællesfaciliteter og varme gennem bydelens fjernvarmenet, der er udviklet i samarbejde mellem FB Gruppen, Fors og Holbæk Kommune.

Relaterede nyheder