Velkommen til Holbæk Have

Her bygger FB Gruppen A/S en ny, grøn bydel med 1.000 boliger de næste 10 år. Placeret centralt i byen og samtidig tæt på smuk natur bliver Holbæk Have en levende og moderne bydel, hvor du kan udfolde dit potentiale og nyde de grønne fællesarealer.

Mangfoldighed er en kerneværdi for Holbæk Have, der i de kommende år opføres med ejer-, leje- og andelsboliger – så der er noget for enhver smag.

Uanset hvor du befinder dig i livet, har Holbæk Have et trygt, nyt og moderne hjem, der passer til dig!

Hold dig opdateret

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge udviklingen – ligeledes vil du få besked om udlejnings- og salgsstart samt modtage plantegninger og priser, inden der annonceres offentligt.

Hjemmesiden opdateres løbende.

NYHED

Vi er nu i fuld gang med at bygge i delområde 1

Såvel udlejning som salg sker efter ”først-til-mølle” princippet – der oprettes således ikke ventelister.

Udlejning

  • 86 lejeboliger
  • 2 til 4 værelser
  • 51 – 115 m2

Lejlighederne udbydes til leje ultimo februar / primo marts med indflytning 1. juli 2022

Salg

  • 10 et-plan rækkehuse – 100 m2
  • 14 to-plan rækkehuse – 125 m2

Rækkehusene udbydes til salg primo 2022 med indflytning i efteråret 2022

Få opdateringer og nyheder i din indbakke

Skriv dig på Holbæk Haves interesseliste herunder, så får du besked, når vi har nyt om boligerne og området.

* Påkrævede felter

Interesseret i:

Antal værelser:

FB Gruppen vil bruge dine oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med Holbæk Have - dvs. at vi kun sender mails om nyheder og boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails:

Husk, at du altid kan ændre din mening ved at klikke på "afmeld dig dette nyhedsbrev", som du finder i bunden af alle emails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på mail@fbgruppen.dk. Vi behandler altid dine personlige informationer med respekt. Vil du vide mere, kan du få mere information om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside (www.fbgruppen.dk). Ved at klikke herunder bekræfter du, at vi må behandle dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.

Når du tilmelder dig interesselisten, får du en mail i din indbakke. Hvis du ikke kan se mailen i din indbakke, så kan det muligvis være endt i dit spamfilter. Du kan flytte mailen til din primære indbakke, så du undgår, at vores henvendelser lander i spammappen.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud med. Ved at tilmelde dig giver du samtykke til, at din data videregives til og behandles af Mailchimp. læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.