Få opdateringer om byggeriet

Der kommer til at ske meget de næste år – og hvis du vil følge mere med i byggeriet samt få nyheder om jeres kommende naboer, kan du tilmelde dig vores særlige nyhedsbrev for naboer. Her fortæller vi løbende om aktiviteter og planer for byggeriet.

Skriv dig på Holbæk Haves nabo-nyhedsbrev herunder, så får du besked, når vi har nyt om byggeriet og området

* Påkrævede felter
FB Gruppen vil bruge dine oplysninger til at kontakte dig i forbindelse med Holbæk Have - dvs. at vi kun sender mails om nyheder og boliger. Før vi kan gøre det, skal du bekræfte, at vi gerne må sende dig emails:

Husk, at du altid kan ændre din mening ved at klikke på "afmeld dig dette nyhedsbrev", som du finder i bunden af alle emails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på mail@fbgruppen.dk. Vi behandler altid dine personlige informationer med respekt. Vil du vide mere, kan du få mere information om vores privatlivspolitik på vores hjemmeside (www.fbgruppen.dk). Ved at klikke herunder bekræfter du, at vi må behandle dine informationer i overensstemmelse med disse vilkår.

Når du tilmelder dig interesselisten, får du en mail i din indbakke. Hvis du ikke kan se mailen i din indbakke, så kan det muligvis være endt i dit spamfilter. Du kan flytte mailen til din primære indbakke, så du undgår, at vores henvendelser lander i spammappen.

Vi bruger Mailchimp til at sende nyhedsbreve ud med. Ved at tilmelde dig giver du samtykke til, at din data videregives til og behandles af Mailchimp. læs mere om Mailchimps privatlivspolitik her.